keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Sisähommia

Reklamaatiokorjauksia odotellessa ehdittiin dokumentoida sisätöiden edistymistä.
Jetta-talot on luvannut hoitaa epäkohdat kuntoon. Saa nähdä miten nopeasti asiat etenevät.

Tällä viikolla alkoi LVI-, sähkö ja lattiaeristystyöt. Ensi viikon alussa olisi raudoitusten asennus alapohjan valua varten.

Tyyntä ennen myrskyä. Aamukaste oli huurruttanut ikkunat.

Ylimääräiset tuet poistettu ja kaikki roskat sekä ylimääräiset rakennustarvikket kannettu pihalle.

Lapio heiluu ja viemäriä kaivantoon.

Alakerran wc:n viemärit alkavat löytää paikkansa.

Ja styroksia niskaan.

Vesilinjoja vedettiin seuraavaksi.

Logi-keskus edestä. Ilma-vesilämpöpumpun varaaja, iv-koje sekä keskuspölynimuri paikoillaan. Aika näppärä paketti. Varastoon jää oikeasti myös varastotilaa :)

Ja Logi-keskus takaa. Myös sähkäri aloitti omien putkiensa vetämisen.Keittiön viemäri ja vesiputket omilla paikoillaan. Keittiön kaikki kolme ikkunaa ovat muuten vielä väärässä korossa. 40 cm liian korkealla. Korjausta odotellessa...

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty..vai miten se oli :)Kylpyhuoneesta.

Eristeet valmiina olohuoneessa. Kuva on otettu yläkerran aulan paikkeilta.

Porrastuksen eristys oli myös tehty. Porrastus tehdään ns."pönkkävaluna".


4 kommenttia:

 1. Upea talo tulossa teillä! Meilläkin on rakenteilla Jettatalo ja aika samassa vaiheessa mennään rakentamisen suhteen. Tylsää, että teillä on asennusporukka tehnyt huonoa jälkeä tuon julkisivun kanssa :( Meillä asennus sujui ihan hyvin. Nurkkalaudat olivat väärät, joten niiden asennus piti tehdä jälkikäteen. Lisäksi tuli yllätyksenä, että posipalkkien sisään tarvitsee heti asentaa ilmastointiputket, kun muuten pitkiä vetoja ei enää voida tehdä. Niin ja jäätiin myös ihmettelemään, että kuuluuko välipohjan kohdalta ulkoseinien eristäminen Jettatalolle, kun kauppakirjassa luki, että ulkoseinät valmiiksi eristettyinä ;) No joka tapauksessa tyytyväisiä ollaan muuten oltu JT:n laatuun ja nyt koitetaan saada talo lämmitysvalmiuteen hartiavoimin ennen talven tuloa.

  VastaaPoista
 2. Eiköhän tämä tästä lähde parempaan suuntaan. Ainakin reklamaatioon vastattiin nopeasti. Nyt odotellaan korjaustoimenpiteitä. Tuo välipohja-asia on täälläkin tapetilla varsinkin palo-osastoidulla seinällä. Oli pystytysporukka jättänyt 30mm palovillan asennuksen(kin) kesken.
  Miten teillä meni. Jouduitteko itse eristämään?

  VastaaPoista
 3. Me eristettiin itse, kun asennusporukka lähtiessään sanoi että kuuluu meille. Ei siis ymmärretty tarkistaa asiaa heti. Myöhemmin luin eräästä toisesta jettataloblogista, että heillä oli käynyt samalla tavalla ja jettatalon asennusporukka oli palannut tekemään asennustyön loppuun. Eli hieman siis harmittaa tuo yksi viikonloppu, joka käytettiin tähän työvaiheeseen, joka oli jo maksettu :(

  VastaaPoista
 4. Okei.. Kauheen tarkkana ja valppaana saa olla näköjään joka työvaiheen kanssa, mikä kuuluu ja mikä ei.

  VastaaPoista