sunnuntai 29. syyskuuta 2013

11 asiaa

Sain jo jonkin aikaa sitten haasteen RisuCasa-blogin Marilta. Aiheena siis 11 asiaa minusta..
En ole ennen tällaisiin osallistunut, mutta kokeillaan mitä saan aikaiseksi.1. Lempivärisi? Kyllä se vaan on musta, vaatteissa varsinkin. Sisustuksessa aina myös jotain mustaa, mutta enemmän kyllä valkoista, harmaata, beigeä, puun sävyjä.

2. Kirjat vai aikakausilehdet? Tällä hetkellä aikakausilehdet.

3. Mistä asioista tykkäät keskustella? Sisustus, rakentaminen, ruoka, lapset, urheilu.

4. Jos sinulla olisi enemmän aikaa mitä tekisit? Ehdottomasti harrastaisin liikuntaa enemmän!

5. Bravuurisi ruuanlaitossa? Niitä on monenlaisia, lasten mielestä parhaimmat ruoat on sellaisia mitä äiti ei ole kasviksilla pilannut.. mies on onneksi kaikkiruokainen :)

6. Minkä tavara/vaateostoksen olet viimeksi tehnyt? Oltiin esikoisen kanssa kaksistaan kaupungilla ja ostettiin pojalle uudet kengät, vanhat heitettiin jo kaupassa roskiin..

7. Mihin toivoisit muutosta? Edistystä ja onnistumisia raksalla!

8. Tulppaani vai Ruusu? Tulppaani.

9. Mikä eläin olisit, miksi? Mies vastasi että haukka, omistan kuulemma haukankatseen ja nään ja kuulen seinien läpi..:) vainiin.. pitää olla tilanteen tasalla ja reagoida muutoksiin heti.

10. Urheilu vai musiikki? Urheilu, varsinkin jääkiekko ja jalkapallo.

11. Mistä asioista saat voimaa? Kyllä tärkeimpänä on oma perhe ja muut läheiset ihmiset.

Eiköhän tässä jo ollut ollut tarpeeksi minusta, jätän tämän haasteen tekemisen tähän. Tuleekohan nyt tehtyä pahemman luokan blogivirhe? Aika ei vaan tahdo riittää mihinkään..

1 kommentti:

  1. Kiva kun jaksoit vastailla. Näitä blogihaasteita on mukava lueskella, mutta ajan löytäminen saattaa olla haasteellista taloprojektin keskellä. Samaistuin tuohon haukkaan ;)

    VastaaPoista