lauantai 15. helmikuuta 2014

Valmista pintaa!....ja vähän purnausta.

Vihdoinkin alkaa taloon tulla kauan odotettua valmista pintaa. Viikko on ollut todella vauhdikas ja työntäyteinen, ja niin on myös tämäkin viikonloppu.. maalausta, parketin asennusta yläkertaan ja pihan raivaamista.
Viikkoon on mahtunut myös putkiurakoitsijan (LVI-Nurmimäki Oy) virheiden paikkailua. Kaikkia mokia ei voida edes korjata vaan nitä yritetään saada piiloon parkettien, jalkalistojen ja laatoituksen avulla.
Lienee varmaan selvää että emme suosittele tätä firmaa kenellekkään!
Pahinta on että emme ole suorassa sopimussuhteessa heidän kanssaan vaan lvi-työt kuuluivat Jetan talopakettiin sisältyvään Logi-talotekniikkapakettiin. Ja suoraan sanoen hieman hirvittää miten loppuvaihe menee. Tuleeko kaikista hanoista kylmää sekä lämmintä vettä?.........


Portaat saatiin vihdoinkin!

Tämä kuva on yläkerran aulasta.

Vanhempien makuuhuone on jo hyvällä mallilla. Ranskalaisesta parvekkeesta puuttuu vielä kaide.

Eteisessä on jo laatat paikoillaan, tosin nyt jo saumattuna.


Akustiikkalevyä asennetaan jo korkeaan tilaan.


Tämän taideteoksen tilasin mun äidiltä ja se odottelee pääsyä portaiden yläpuolelle. Modernista himmelistä tuli kyllä niin hieno, eikä ole yhtään jouluinen.


Saunaosastollakin on tapahtunut edistystä, suihkutilojen seinät on laatoitettu ja saumattu.

Takka on saanut vaalean harmaan pinnan ja luukut paikoilleen.

11 kommenttia:

 1. Teillä on tosiaan ihan hirmuinen tahti, kun alkaa näyttää jo ihan valmiilta. Joko ootte muuttopäivää miettinee?

  VastaaPoista
 2. Muuttopäivä on kolmen viikon päästä, joten sama tahti on pidettävä sinne saakka. Vähän kyllä hirvittää että miten selvitään..

  Joko teillä on muuttopäivä päätetty?

  VastaaPoista
 3. Vau, näyttää tosi hyvältä. Ja mikä mahtava himmeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Himmeli onnistui kyllä täydellisesti :) Toivon sen tuovan taloon kotoista ja perinteistä tunnelmaa. "Pelkään" sitä uuden talon kliinistä tunnelmaa ja pyrin kaikin tavoin sitä välttämään..

   Poista
 4. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanan näköinen talo! :) Pakko kysäistä, et miten teillä sujui reklaaminen Lvi Nurmimäen kohdalla? Me saatiin juuri Mammuttitalo valmiiksi ja Nurmimäen "ammattitaitoiset" putkarit sai ryssittyä kaiken mahdollisen meidänkin talossa. Ollaan nyt muutama viikko jumpattu näitä reklajuttuja ja ko. firma sanoutuu irti vastuusta kokonaan. Meilläkin siis tuli tämä laatufirma talotehtaan kautta. -Marjo

  VastaaPoista
 6. Täytyy vielä päivittää tilannetta LVI Nurmimäen kohdalta. Eli useiden viikkojen ja kymmenien s-postien sekä puheluiden jälkeen yritys myönsi virheensä ja suostui korjaamaan aiheuttamansa vahingot. Onneksi meidän kohdalla suurin osa virheistä saatiin korjattua meitä tyydyttävällä tavalla ja tällä kertaa asentaja oli erittäin osaava, mukava ja asiakaspalvelutaitoinen. :) Toivottavasti ko. yritys oppii tästäkin jutusta jotain. -Marjo

  VastaaPoista
 7. Kyllä meilläkin pieni vääntö saatiin aikaiseksi, ja tyydyttävä korjausjälki. Kiitettävää ei tule arvosanaksi millään.
  Osa täytyi listoilla ja koteloinneilla peitellä. Kalliiksi tulee oppirahat tuolle firmalle...

  VastaaPoista