torstai 24. huhtikuuta 2014

Hengissä ollaan


Huhhuh..pieni tovi onkin ollut täällä blogissa hiljaista, mutta talossa on kyllä tapahtunut ja paljon. Muuttamaan päästiin noin kuukausi sitten ja nyt sitä sitten täällä ollaan :) Muuton jälkeen iski kyllä kauhea väsymys, mutta nyt taas pikkuhiljaa jaksaa alkaa puuhaileen viimeisiä listoja ja vähän maalausta ja ja ja hommaa kyllä riittää.

Muuttolaatikoita on purkamatta vielä jonkin verran ja huonekalut hakee paikkaansa. Yhtäkään taulua ei olla saatu vielä uusiin seiniin laitettua, mutta pikkuhiljaa..sitten kun on saanut tarpeekseen tyhjistä valkoisista seinistä. Kaikki valkoiset seinät maalattiin himmeällä Paperin sävyllä ja se oli kyllä hyvä valinta.

Eteiseen ostettiin Ikeasta hyväksi havaittua Bestå-sarjaa ja löytönurkasta bongasin vielä tuon PS-sarjan uutuusnaulakon. Artekin ritiläpenkki vanha kirppislöytö. 

Eteisen pitää siistinä heti ulko-oven vieressä oleva "narikka", joka oli arkkitehdiltä ihan loistojuttu siihen paikkaan. Ei vaan ollut ihan kuvauskelpoinen nyt..

2 kommenttia:

  1. KIvalta näyttää!

    Me muutimme jo vuosi sitten, mutta raksauupumuksen jäljiltä ei vaan pystynyt saamaan etenkään sisustusjuttuja heti kohdalleen. Nyt alkaa vihdoin olla sen aika. Ehkä on ihan hyväkin katsella rauhassa ensin niitä valkoisia seiniä ja miettiä mikä sopisi mihinkin.

    VastaaPoista
  2. Joo, ihan hyvä rauhassa katsella niitä seiniä ja miettiä rauhassa :) Pikkuhiljaa hyvä tulee, eikä kaiken tarvi olla heti valmiina. Täytyy vaan oppia elämään niiden keskeneräisten asioiden kanssa :)

    VastaaPoista