keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ilmastointiasennus alkoi


Viime viikolla saimme talopaketin reklamaatio korjauksiin kauan kaivattua edistystä. Vihdoinkin!
Enää taitaa olla listalla ikkunapielien paikkaukset ja korjausmaalaukset sekä ranskalaisen parvekkeen ikkunaoven vaihto hiukan matalampaan versioon. Tämä siksi että saamme olohuoneen yläikkunan yläreunan ja ko. oviaukon yläreunan samaan tasoon. Näyttää talo ulkoapäinkin sitten tasapainoisemmalta...

Tällä viikolla ilmestyi myös LVI-Nurmimäki Oy:n IV-asentajat työmaalle. Saadaan talotekniikkaakin enemmän paikoilleen. Sähkömieskin on tehnyt muutaman iskun raksalle ja jonkin verran on ilmestynyt rasioita seiniin. Kaapeleitakin on putkitettu ja vedetty eri puolille taloa.

Hienoa että hommat taas etenee. Jos ei nyt aivan harppauksin, niin ainakin isoin askelin.


Tekemisen meininkiä. Tavarat levällään.


Saunaosaston ja kodinhoitohuoneen väliseinässä on palkki jota ei saa lävistää. Joudutaan miettimään kotelointeja tai jopa alaslaskua kodinhoitohuoneeseen. No eiköhän tähänkin löydy joku ratkaisu...


Posipalkkien välissä kulkee kanavatkin ihan mukavasti.  Jää vielä tilaakin...


IV-kanaviston tuloilmakanavat tullaan eristämään niin että kanavistoon voidaan tarvittaessa asentaa jäähdytyspatteri. Tässä vaiheessa jäähdytys on siis vain varaus. Mutta eipä lisäeristeistä (Armaflex) ole haittaa lämmitysmielessäkään.


3 kommenttia:

  1. Lötyipäs mielenkiintoinen blogi! Meillekin on tulossa musta talo, tosin tiilestä. Varsinainen raksa alkaa keväällä.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla :) Täytyykin seurailla teidänkin projektia.

    VastaaPoista
  3. Upeat ikkunat, varmasti oli palkitsevaa kun kaikki valmistui. Meillä ilmastointiasennukset ovat parhaillaan käynnissä. Epäkeskeinen muuntoyhde puuttuu, se täytyisi tilata. Sitten pääsee jatkamaan.

    VastaaPoista