keskiviikko 7. elokuuta 2013

Talon pystytys alkoi!

Tänään onkin tapahtunut ja paljon. Talon ensimmäinen kerros on jo pystyssä, mutta ilman pientä hässäkkää ei tästäkään päivästä selvitty.. Eilen illalla kun tavattiin tontilla Jetta-talojen pystyttäjät, niin kävi ilmi, että radonkermit puuttuivat talopaketin toimitussisällöstä. Eikä niitä oltu myöskään huomioitu perustusurakassa.

Tästä aiheutuikin isännälle pieni aamujumppa. Aamulla heti seitsemältä oli singahdettava rautakauppaan ja ostettava 160 kiloa radonkermiä ja asennettava ne perustusten päälle, ensimmäisen seinäelementin jo roikkuessa nosturin nokassa. Ensi kertaa rakentavat eivät aina osaa kaikkea huomioida. No siitä onneksi selvittiin. Sade tosin on hieman kiusannut tänään pystytystä ja me ollaan myös suojapressuja ostettu kasapäin lautojen yms. suojaksi.

Täältä tullaan, sori työmatkalaiset :)

Vihdoin kaikki valmista elementtejä varten.

Tässä tulee saunaosaston ulkoseinä. Ja pihakin on täynnä lautaa ja muuta raksatavaraa.

Pohjanmaan pojilla on komia nosturi. Tässä asennetaan pukuhuoneen seinää.

Tässä osa olohuoneen isoa ikkunaa.

Takapihan puolelta ja terassin pilarit.
Illalla asennettiin jo posipalkkeja.

Ukkosmyrsky kasteli työmiehiä, toivottavasti huomenna on parempi ilma kun yläkerran elementit saapuvat tontille.

2 kommenttia:

  1. Nopeasti se nousee! Meillä kävi jo kerran samanlainen rekka kääntymässä, mutta se toi vasta autokatoksen puutavarat ;) . Elementtejä odotellessa...

    VastaaPoista
  2. No kyllä! Toivottavasti teillekin osuu yhtä ammattitaitoinen asennusporukka. Onneksi rekat nippa-nappa taittuivat meidän tontille. Senttipeliksi meinasi mennä ;)

    VastaaPoista