perjantai 16. elokuuta 2013

Siivouspäivä raksalla.

Jetta-talon miehet lähti eilen meidän työmaalta seuraavaan paikkaan ja kyllähän se talo jo hyvältä näyttää. Aika uskomaton tunne, että siellä se nyt pystyssä tönöttää! Vuosi sitten ostettiin tontti, pitkä ja pimeä talvi sitä suunniteltiin. Kevät meni talofirmojen tarjouspyyntöjen parissa ja olihan sitä kaikkea muutakin säätämistä. Mutta nyt se on siellä ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Muutamia kohtia jäi Jetan miehiltä vielä vaiheeseen ja he palaavat reilu viikon päästä takaisin jatkamaan. Ensi viikolla on vuorossa katon pellitys, runkokatselmus rakennustarkastajan ja vastaavan mestarin (Jussi Haavisto) kanssa. Pirkan rakennus on myös valmiina aloittamaan sisätöiden osalta, sekä lvi-urakoitsija on myös jonossa työmaalle.. onhan siinäkin jo ohjelmaa viikolle.

Mun kärsiessä flunssan kourissa sängyn pohjalla, mies ja pojat kävivät tontilla siivoilemassa. Laudanpätkiä ja muovia yms. jätettä tuntuu kertyvän reippaasti.

Tässä muutama kuva tuliaisena:

Näkymä yläkerran aulasta. Oikean puolen ikkunan kohdalle rakentuu vanhempien makkari.

Yläkerrasta tämäkin, tytön ja toisen pojan huoneet rakentuvat tänne.

Pojat hommissa.

Ikkunapellitkin on jo osittain laitettu, heti muuttuu viimeistellyn näköiseksi.

Näkymä puron varrelta

Siinä se nyt on!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää :) !

    Taitavat tosiaan ne samat Jetta-talon miehet olla nyt meillä hommissa - Tampereelta nimittäin tulivat ja kuulemma ovat menossa takaisin kun saavat nämä meidän hommat valmiiksi.

    VastaaPoista
  2. Niin mä vähän sun yhdestä kuvasta olin näkevinäkin :-)

    VastaaPoista