sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Siperian lehtikuusi...kokemuksia?

Huh hellettä.. lämpöisiä päiviä on taas riittänyt ja minulle ne jo riittäisi! En ole mikään helteiden ystävä ja hakeudun nykyään aina varjoon, jos vain on mahdollista. Suvivirretkin veisattiin ja pojat pääsi kesälomille todistusten kera. Omaan lomaan on vielä kuukausi aikaa, huhhuh.. kyllä se vielä sieltä tulee :)

Taloasioissa on edistytty hieman. ollaan suunniteltu kodinhoitohuoneen, pukuhuoneen, vaatehuoneiden, sekä yläkerran kylppärin ja alakerran wc:n kiintokalusteita. Siinä sitä onkin ollut miettimistä.

Maijalta saatiin myös valaistussuunnitelma talon sisälle ja ulos, sitäkin ollaan pohdittu ja nettiä selailtu. Kamalasti kaikkia päätöksiä pitää tehdä ja sitten niiden kanssa on vaan elettävä..

Pitkäaikainen haave olisi saada takapihan iso terassi Siperian lehtikuusesta. Se olisi "kuulemma" helppohoitoinen kun ei tarvitse öljytä. Kaikista eniten siinä kiehtoo, että se harmaantuu hienosti ajan myötä, vähän niinkuin asukkaatkin :)
Kuva Floor.fiKuva Puutoimi.fi

2 kommenttia:

  1. Kokemusta ei ole, mutta ainakin ulkonäöllisesti siperiankuusi on aivan ihana materiaali. Muistelisin, että Valkoinen Harmaja-blogissa olen nähnyt siperianlehtikuusiterassin, sieltä varmaan voisi bongata käyttökokemuksia :).

    VastaaPoista
  2. Kävinkin siellä vähän lueskelemassa ja onhan se pidetty materiaali, mutta tietenkin vähän arvokkaampaa.

    VastaaPoista