lauantai 11. toukokuuta 2013

Naapurikuulemiset vihdoinkin ohi!

Ahdistuksen viikko on nyt kääntymässä voiton puolelle.

Meille tuli yllätyksenä kaksi kerrostaloyhtiötä kuulemislistaan, vaikka rajanaapuri länsipuolella on Tampereen kaupunki. Jokin tietty metrimäärä ei ylittynyt, niin jouduttiin hyväksyttään kuvat myös heillä. Meidän "kuvanippu" viipyi sillä reissulla melkein viikon ja siinä alkoi jo jännittämään.. Nyt siis kuulemiset ohi ja rakennuslupahakemus liitteineen on vihdoin valmis! 


Lapset on myös sairastanut ja se tuo muutenkin niin hektiseen arkeen aina ylimääräistä säätämistä. Onneksi mun isovanhemmat asuu tässä lähellä, niin se on suuri apu aina tarvittaessa. Sitä apua on viime aikoina tarvittu aika usein, kun on ollut talon takia erilaisia tapaamisia. Ensin Maijan kanssa, sitten talopakettien vertailua, keittiöitä ja yms. nekin toivottavasti jo voiton puolella.

Tänään laittelin vähän kesäkukkia takapihalle. Tytön leikkimökin terassille piti kuulemma tietenkin saada pinkin värisiä kukkia ja onhan nuo pelargonit aika hemukat :)
Tämä ruusu on vain väliaikaisessa hoidossa tässä. Ostan huomenna sille jonkun kivan ruukun ja vien sen sitten Mun Äidille <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti