keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Lattiamateriaaleja

Kaiken sekavan vaiheen keskellä mietitään lattiamateriaaleja..

Vaihtoehtoja on liikaa, minä mietin eteiseen kolikkomattoa, Se olisi niin hieno ja kaiken lisäksi kestävä. Mutta kallis se on ja toimiikohan se siinä? Kokemuksia?

Tässä kuva kolikkomatosta.4 kommenttia:

 1. Hei. Löysin blogiisi kun olit jättänyt kommentin:) Kolikko mattoa en suosittelisi eteiseen tai keittiöön. Meillä oli edellisessä kodissa mustana kyseinen lattia eteisessä ja keittiössä ja se oli aivan kauhea pitää puhtaana. Kaikki lika tarttui muoviin kiinni ja piti aina hinkuttaa sitä puhtaaksi. Lisäksi sitä piti aika ajoin vahata sille tarkoitetulla aineella jotta se pysyi siistinä. Hieno se oli, mutta jäi kyllä laittamatta seuraavan kotiin.

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos kommentista ja kiva kuulla kokemuksia lattiasta.

  Hyvännäköinen se on, mutta juuri tuo käytännöllisyys on vaivannut. Sen takia ollaan päätymässä laattaan eteinen, narikka, khh, wc alueella. Keittiöön en laattaa halua, vaan sinne tulee myös parketti.

  VastaaPoista
 3. Hei! Eksyin jotain kautta blogiisi ja jäin heti seuraamaan :-) Linkitin blogisi myös oman blogini seurattavien listalle. Meille on tulossa mustaa Artigo-kumimattoa aika lailla uuteen kotiimme, jota juuri rakennamme. En ole kuullut puhdistusvaikeuksista kumimaton kohdalla, vai liittyvätkö ne juuri kolikkokuvioon? Olen myös itse testannut tasaisen kumimaton loma-asunnossa ja juuri helppohoitoisuus houkuttaa. Hintaa Artigo-matolla on muistaakseni noin 46 e/m2 + pohjustus ja alustustyöt ehkä 17 e/m2 lisäksi. Kokonaishinta ihan siis parketin hinnoissa. Tsemppiä projektiinne!

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Se on varmaan juuri se kolikkokuvio mikä aihettaa ongelmia siivouksessa. Harmi, kun se vaan on niin kivan näköistä.

  Olenkin huomannut, että blogistasi on ollut liikennettä tännepäin :)

  Tsemppiä myös teidän urakkaan!

  VastaaPoista