perjantai 30. elokuuta 2013

InspirationMulla on kumma pelko siitä, että uusi koti on aluksi kolkko ja kalsea. Kun kaikki pinnat on uutta ja tuoksuukin uudelle. Meillä ei ole tarkoituksena ostaa juurikaan uusia huonekaluja, muutamia vanhoja ajattelin tuunailla mutta niistä sitten myöhemmin. Eli vanhoista huonekaluista onneksi tulee ainakin  kotoisa tunnelma ja juuri se kodissa pitää olla, kotoisa tunnelma. Ei liian "messukoti"!

Löysin netistä tämän kuvan ja tässä on jotain niin kaunista, värit ja tunnelma on niin kohdallaan! Tuo säälittävän rimpulan näköinen nahkatuoli (joka on kyllä upean värinen), sopii hienosti tuon jyhkeän kaapin viereen  ja tuo valaisin on kuin herkkä koru niiden rinnalle.

Jostain kumman syystä tämä kuva tuo mulle mun lapsuuden kodin mieleen ja tätä samaa tunnelmaa toivon luovani meidän tulevaan uudenkarheaan kotiin.

Hyvää viikonloppua kaikille! Me talkoillaan raksalla :)

Kuva täältä

2 kommenttia:

  1. Tuo kuvan fiilis on kyllä ihanan kodikas. Mietin eilen että raahaan mustan kiinakaapin olohuoneeseen konjakinväristen Askon nahkatuolien viereen mutta seinällä on iso taulu lapsista jota en välttis halua siirtää joten mietitääski uusiks tai sitten tuumasta toimeen ja taululle uusi paikka.

    VastaaPoista
  2. Tuumasta toimeen vaan!

    Linkitin muuten blogisi tuonne luetteloon :)

    VastaaPoista